compact auto

Zoals de naam al doet vermoeden richt compactauto.nl zich voornamelijk op voertuigen uit de miniklasse tot en met het compacte middensegment als ook lichte bedrijfswagens.

Compactauto.nl heeft transparantie hoog in het vaandel staan wat zich uit in de informatievoorziening richting de klant. Alle auto's worden bij binnenkomst gecontroleerd op 78 punten en daar waar nodig gerepareerd en of hersteld om de auto's goed en vertrouwd de weg op te kunnen sturen. 

Alle informatie verzameld door compactauto.nl is inzichtelijk voor de klant. Te denken valt aan de restant levensduur van de distributieriem, banden, remblokken en remschijven.  In minder nauwkeurige mate is er inzicht  in onder andere de staat van slijtagedelen zoals wiellagers, ashoezen, fuseekogels, stuurkogels,  schokdempers, remslangen- en leidingen, motorsteunen, draagarmrubbers etc.

De meeste voertuigen worden tegenwoordig verkocht zonder garantie, voor de zogenaamde handelsprijs waardoor de voertuigen zonder nauwkeurige controle en/of reparatie en/of herstel op de weg belanden. Het meest vervelende scenario in zo'n geval is dat er snel iets stuk gaat  waardoor er meteen kosten moeten worden gemaakt.  Dit risico beperkt compactauto.nl tot het minimum. Alle auto's worden namelijk voordat ze aangeboden worden eerst, daar waar nodig, gerepareerd en voorzien van een kleine preventieve onderhoudsbeurt met nieuwe olie, nieuw oliefilter, nieuw luchtfilter en eventueel een nieuwe apk. 

CompactAuto.nl  transparant en vertrouwd. 

 • Benzine

  Benzine

  voertuigen met een benzine motor

  Lees meer
 • Diesel

  Diesel

  Voertuigen met een diesel motor

  Lees meer
 • Hybride / Electrisch

  Hybride / Electrisch

  Voertuigen met een Hybride of electro motor

  Lees meer